close
open

Minder energieverbruik, meer winst

Als ondernemer wilt u natuurlijk aan het eind van de maand meer overhouden. Dat kan al heel eenvoudig: door energie te besparen. Zelfs kleine investeringen betalen direct snel uit. Wilt u inzicht in welke energiebesparende maatregelen u kunt nemen? Daar helpen wij u graag bij. Vraag daarom nu gratis een energiescan aan of meld u aan voor de collectieve inkoop Haagse ondernemers.

De energiescan
helpt u op weg

De gemeente Den Haag helpt ondernemers en geeft vrijblijvend advies over energie besparen en duurzaamheid. Wilt u te weten komen hoe u energie – en dus ook geld – kunt besparen? Meld u dan aan voor een gratis energiescan ter waarde van € 350,-. Een onafhankelijke deskundige bekijkt wat u kunt doen, om uw energierekening omlaag te brengen. En dat in ruil voor maar één uur van uw tijd! Vraag de scan vandaag nog aan.

Heeft u de scan al gedaan? Meld u dan alvast aan als geïnteresseerd bedrijf voor de collectieve inkoop Haagse ondernemers en profiteer van simpele en doeltreffende energiebesparende maatregelen zoals LED en thermostaatknoppen.

Samen op weg naar een groene stad met schone energie. Meer tips en suggesties? Kijk op duurzamestad.denhaag.nl.

Aanmelden energiescan.

Collectieve Inkoop Haagse Ondernemers

De gemeente Den Haag organiseert een collectieve inkoop om ondernemers te helpen bij de aanschaf van energiebesparende maatregelen. Zo kunt u als ondernemer hoge verbruikskosten voor gas en elektra verlagen. En kunt u uw kostbare tijd aan andere zaken besteden. Maak uw interesse kenbaar via de website!

Zodra de collectieve inkoopregeling van start gaat krijgt u hierover bericht. Laat hiernaast alvast uw interesse hierin weten door het formulier in te vullen.

Interesse collectieve inkoopactie.

Laat zien dat u energie bespaart

Het klimaat wordt een steeds belangrijker thema in onze samenleving. Waarschijnlijk ook onder uw klanten. Met de ‘Hier wordt energie bespaard’-raamsticker laat u zien dat u werkt aan een betere wereld. Denkt u dat u in aanmerking komt voor deze sticker? Laat ons hier weten welke maatregelen u al genomen heeft. Wij nemen vervolgens contact met u op.